Регистрация

Open Day 2016

Българската асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП), съвместно с международната асоциaция FESPA, има удоволствието да ви покани на своето 4-то издание на събитието "Ден на отворените врати" - OPEN DAY – 2016

Искате ли да научите за новостите в печатната индустрия?

Как да общуваме с клиентите си по различен начин?

Как да представим и продадем по-добре печатните продукти, още преди да ги произведем?

Искате ли да се докоснете до реалния опит на успешни компании от индустрията и да научите какво стои зад тях?

Да чуете какво има да сподели с Вас Neil Falkoner от Printfuture, компанията, чиято мисия е да адаптира печата към света на интернет?

Ако отговорът на някой или всички тези въпроси е „да“, Open Day 2016 е събитието, което не трябва да пропускате. То е заредено с полезна и интересна информация за тенденциите в графичната индустрия, които ще направят бизнеса Ви по-успешен. Специално подбраните ни, световно известни лектори, ще споделят с Вас безценните си опит и знания в областта на печата, технологиите и маркетинга.

Нийл Фалконър за бъдещето на печата

Звездата на Open Day 2016 е Нийл Фалконър. Широкообхватното му знание за индустрията и опит, са му позволили да допринесе за стратегическото развитие на водещи компании на пазара. Той е изключително умел в анализирането на информацията, създаването на технически доклади, статии за големи сделки в индустрията и редовно провежда одити, оценки за сливания и продажби на компании, за да увеличи конкурентоспособността на бизнеса.

Анализите на процесите и тенденциите в бранша, реално дават посока за развитие на глобалната печатна индустрия.

Нийл има над 30 години опит в печата, производството на опаковки и издателския сектор. Кариерата му е преминала през ролен и листов офсет, сито, флексо и дигитален печат. Работил е в производството, обслужването на клиенти и висшия мениджмънт.

Как да адаптирате бизнеса си към онлайн света

Нийл е популярен говорител на индустрията и аналитик, търсен по целия свят. Основният акцент на работата му с Printfuture е да помогне на компаниите от печатния бранш в преминаването към дигитален печат и крос-медия услуги. Ако искате да използвате опита и възгледите му, за да направите компанията си по-успешна, заповядайте на Open Day 2016.

Подбрани лектори, теми и случаи от практикатa – вижте програмата

Запазете своето място сега - регистрирайте се на адрес: http://basgp.org/opendays/register

Местата са ограничени! Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на залата.

Дата и място на провеждане

Дата: 27 април 2016 г. от 9.30 часа

Място: Хотел NOVOTEL, София
бул. „Цариградско шосе“ 115 N
(до The Mall)

Вход: След предварителна регистрация


Местата са ограничени, и ако желаете да участвате, моля, регистрирайте се тук

(регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата)